Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Forskarservicelistan

Nationell e-postlista för bibliotek som arbetar med forskningsstöd.

Syftet med listan är att vara ett forum där de som arbetar med stöd till forskning och forskare på olika typer av bibliotek kan ställa frågor om hur andra gör och dela erfarenheter. Här får högt och lågt plats. Om du tänkt tanken har säkert också någon annan gjort det.

Här kan man också tipsa varandra om konferenser, resurser och dylikt. Listan används även för kommunikation inom det nationella nätverket för forskarstöd som ordnar små informella träffar några gånger per år.

Om du vill gå med i listan anmäler du dig via listans informationssida:

https://lists.sunet.se/postorius/lists/forskarservice.lists.sunet.se/

 

Om du har frågor, kontakta listans administratör, Gunilla Wiklund på Juridiska fakultetens bibliotek, gunilla [dot] wiklund [at] jur [dot] lu [dot] se (gunilla[dot]wiklund[at]jur[dot]lu[dot]se).