Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Service & stöd

Bibliotekarierna vid Lunds universitet vill ge dig bästa möjliga service och tillgång till kvalitetsgranskad information!
Är du student, forskare, anställd vid Lunds universitet eller bara allmänt kunskapstörstig? Bibliotekariernas främsta uppgift är att ge dig god tillgång till kvalitetsgranskad information. Vi erbjuder också olika former av hjälp och stöd i dina studier och i din forskning. Biblioteken vid Lunds universitet är offentliga och öppna för alla.

Vid Lunds universitet finns 26 bibliotek som samarbetar i ett nätverk. Vår främsta uppgift är att stödja universitetets utbildning och forskning genom att ge god tillgång till kvalitetsgranskad information.

Du kan vända dig till biblioteket om du behöver hjälp eller stöd med till exempel lån, informationssökning, referenshantering och publicering. På dessa sidor kan du läsa mer om vad vi kan göra för dig. 

  • För mer detaljerad information om vilken hjälp du kan få, vänd dig till ditt ämnesbibliotek.
Sidansvarig:

Bemötandepolicy för biblioteken vid Lunds universitet