Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Personal

Alla som arbetar vid biblioteken vid Lunds universitet

Under Personallista hittar du all personal som arbetar inom LUB. Kontaktinformationen hämtas från Lucat. Komplettera gärna med information om vad du jobbar med, vilka grupper du är med i och lägg gärna till ditt foto så att vi känner igen varandra. 

Logga in på LUBintra. Sök därefter fram din personliga sida i personallistan och klicka på Edit. Börja redigera.

Inloggning till LUBintra

Manual om hur du redigerar din personliga sida

Nya kollegor och tjänster

Vill du veta vilka tjänster som ligger ute? 

Här hittar du Lediga tjänster inom Lunds universitet för teknisk/administrativ personal.

Kontaktuppgifter - LUB

Som anställd vid något av biblioteken kan du enkelt kontakta all personal inom nätverket för biblioteken vid Lunds universitet samtidigt, genom att skicka ett mejl till vår gemensamma epostlista (alla [at] lub [dot] lu [dot] se (alla[at]lub[dot]lu[dot]se)).

Det är kommunikationsgruppen som ansvarar för att lägga in och ta bort personal, och det är du eller din chef som måste meddela oss när det är aktuellt. Mejla då till webbansvarig [at] lub [dot] lu [dot] se (webbansvarig[at]lub[dot]lu[dot]se).