Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Tidskrifter

Beskrivning

I och med att många som arbetar med tidskrifter sitter själva på sina bibliotek behövs ett forum för att diskutera problem och frågor som kan dyka upp. Vi använder delar av systemen som ingen annan hanterar och har därför ibland ingen att fråga om råd vid svårigheter.

Det är även bra för nyanställda att ha någon att vända sig till – det kan vara svårt att sätta sig in i hur det fungerar, speciellt utan hjälp. Här kan man även kommunicera buggar i system o.d. som man stöter på så att inte alla måste upptäcka dessa individuellt och försöka reda ut problemen var för sig. Det är bra att diskutera rutiner och hantering av materialet inom biblioteken och få en förståelse för varandras verksamheter.

E-post

natverk_tidskrifter [at] lub [dot] lu [dot] se (natverk_tidskrifter[at]lub[dot]lu[dot]se)

Moderator

Mikaela von Horn, UB

Biträdande moderator

Maria Lindenmo, Musikhögskolan