Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Default user image.

Britta Smångs

Bibliotekarie

Default user image.

Fem år av tillgänglighet, närhet och synlighet : LUB:s forskarstöd 2012-2017

Författare

  • Hanna Voog
  • Britta Smångs

Summary, in Swedish

För fem år sedan publicerades ”Tillgänglighet, närhet och synlighet”, en slutrapport för ett projekt som syftade till att inventera forskares behov av forskarstöd vid LU. I år, 2017, valde arbetsgruppen för Forskning och Forskningsprocesser inom LUB, att göra om en av delarna i projektet nämligen den enkätundersökningen som gick ut till de olika delarna av biblioteksorganisationen och som låg till grund för den ”nulägesanalys” som gjordes 2012. Förhoppningen är att kunna göra ett nytt nedslag och beskriva vilket forskarstöd som erbjuds inom Lunds universitetsbibliotek i nätverk (LUB) idag. Men också se hur de tankar som kom upp i relation till projektet har införlivats i det dagliga arbetet med forskarstöd inom LUB fem år senare.

Avdelning/ar

  • Avdelningen för Vetenskaplig kommunikation
  • Geobiblioteket

Publiceringsår

2017-12-15

Språk

Svenska

Dokumenttyp

Övrigt

Ämne

  • Information Studies

Nyckelord

  • forskarstöd

Aktiv

Published