Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Bibliotekens verksamhet under Coronatiden

Alla 26 bibliotek vid Lunds universitet har på ett eller annat sätt påverkats av covid-19-utbrottet. Vissa har fått stänga helt, andra har begränsad service och öppettider, några erbjuder sitt stöd på nya sätt. Se bibliotekens webbplatser nedan för information om vad som gäller på de enskilda biblioteken.
Det som gäller överallt är: Hjälp till att minska spridningen av coronaviruset och stanna hemma om du har feber, snuva eller hosta. Var rädd om dig själv och andra och utforska gärna våra digitala resurser.

Öppettider

Tänk på att flera bibliotek har begränsade tider. Aktuella öppettider hittar du här