Tester av e-resurser

På denna sida kan du se vilka tester av elektroniska resurser som pågår inom biblioteken vid Lunds universitet. Datumen anger vilken period testet gäller. Observera att de flesta resurserna endast går att nå inom campus.

Policy Press, journals

30 okt 2017 - 30 jan 2018

Titles span the social science subject disciplines, including: sociology, social work, criminology, political science, education, childhood studies, social and public policy, urban studies, public health, socioeconomics and social geography.

Tidskrifterna ligger på Ingentas plattform. Mer information kan hittas på förlagets hemsida.

Enlarged Yeonhaengrok Collections (NIAS)

17 nov 2017 - 28 feb 2018

Yeonhaengrok (연행록/ 燕行錄) refers to official and unofficial travel journals written for 700 years from Koryo dynasty to Josen dynasty (13th-19th century) by Korean ambassadors and entourages visiting China.
Interface in English and  Korean, content in Chinese.

China Electronic Periodicals Service - CEPS (NIAS)

okt - 31 december
CEPS  mainly provides access to academic journals published in Taiwan and China.

Superstar Journals Database on the AsiaPortal (NIAS)

18 sept - 30 nov

The database contains 6,500 full-text Chinese journals of which 1,300 are core journals. The content is comprehensive and covers e.g. engineering, agronomy, social sciences, cultural, education, philosophy and medicine.

Deutsches Literatur-Lexikon Online

18 sept - 31 dec

Reference works on German literature. Spanning an extended time scale from the early Middle Ages to the recent present, the database is unique for its comprehensive scope, featuring articles on German-language authors from Germany, Switzerland, Austria, and other European countries. In addition to profiling the lives and works of literary figures, the database also contains extensive reference information on research publications.

Har du testat en resurs?

Dela med dig av dina erfarenheter, så hjälper du oss att fatta rätt beslut kring vilka resurser vi ska köpa in.